Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: «Είδα ότι έχει λεφτά και ενθουσιάστηκα» λέει 15χρονη – Πώς την παρέσυραν

Ελλάδα

Συνολικά πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε ακόμα δύο συλλήψεις.

Πρόκειται για μια 26χρονη η οποία κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και έναν 64χρονο, κατηγορούμενο για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση». Η 26χρονη φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού σε μια 17χρονη κοπέλα, την οποία και συνόδευε στους «πελάτες», ενώ ο 64χρονος κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών.

Την ίδια ώρα, μια 15χρονη, φίλη της 17χρονης και θύμα του κυκλώματος, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε πώς έπεσε στα «δίχτυα» τους και περιέγραψε όσα βίωσε. «Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Μετά την παρέσυρε η... και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό. Τη συμπαθούσε την..., την έβλεπε σαν μεγαλύτερη αδερφή», δήλωσε αρχικά.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της 15χρονης για το κύκλωμα μαστροπείας:

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς την παρέσυρε: «Την προσέγγισε με τα νυχτερινά μαγαζιά, για να βγαίνουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί. Της έδειξε μια άλλη ζωή. Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα είχε μπλέξει... Έκλειναν ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες και έπαιρναν λεφτά. Από τον έναν πελάτη, γνώριζε τους άλλους».

Σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που ενεπλάκη και η ίδια στο κύκλωμα, το κορίτσι που αποκάλυψε στη μητέρα της όσα βίωνε και έπειτα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, εξήγησε: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα. Έπαιρνα 100-150 ευρώ. Το έκανα για δύο εβδομάδες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: «Σκαρφαλώνει» έως και τους 35 βαθμούς ο υδράργυρος – Ξεκινά η επέλαση της σκόνης

Στους 35 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να σκαρφαλώσει από σήμερα, Πέμπτη 16/5 ο υδράργυρος σε κάποιες περιοχές της χώρας, ενώ οι μετεωρολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το κύ...

Σακελλαροπούλου για την επίθεση κατά του Φίτσο: Αυτή η πράξη βίας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

Τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, εκφράζει με ανάρτησή της στο Τwitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλ...

Φόρτωση άρθρων...