Η Παναχαϊκή έκανε την έκπληξη στην Πάτρα, καθώς επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Αγυιάς στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τον ΠΑΟΚ σε επίσημο ματς στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ωστόσο, η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπαστακό στο 35΄, ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Καρέλη στο 56΄.
Το γκολ της νίκης των Πατρινών πέτυχε ο Λουμπαρδέας στο 68ο λεπτό.
Λευκή ισοπαλία για Ξάνθη και Ολυμπιακό
Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην ήταν αποτελεσματικοί, αλλά έχουν προβάδισμα πρόκρισης, καθώς η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιανουαρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις