Επεισόδιο με μαχαίρι εκτυλίχτηκε σε σχολείο στην Κυψέλη το μεσημέρι της Δευτέρας. Το μαχαίρωμα έγινε μεταξύ μαθητριών 14 ετών.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο κτήριο που συστεγάζει το 15ο και το 60ό Γυμνάσιο στην Κυψέλη, με συνέπεια να τραυματιστεί μια 14χρονη στο χέρι.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» τραυματισμένη ελαφρά, όπως αναφέρουν οι γιατροί.
Η άλλη 14χρονη προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναμένεται να προσέλθουν και οι καθηγητές προκειμένου να καταθέσουν.
Οι αστυνομικοί θα λάβουν καταθέσεις από καθηγητές του σχολείου, προκειμένου να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το περιστατικό.
Ένοπλες Δυνάμεις: Όλες οι αλλαγές σε μισθούς, εξέλιξη αξιωματικών-υπαξιωματικών, αναβολές και θητεία
Ποιοι θα συμμετάσχουν στην απεργία της Τρίτης - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις