Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κύθνος: Προσάραξε καταμαράν με σημαία Ιταλίας – Καλά στην υγεία τους οι επιβαίνοντες

Ελλάδα

Ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/8/2023) η Λιμενική Αρχή Κύθνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για προσάραξη καταμαράν σκάφους σημαίας Ιταλίας, στην θαλάσσια περιοχή της Κολώνας στην Κύθνο.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν το καταμαράν και τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.

Το σκάφος ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το Α/Κ «ΧΡΗΣΤΟΣ» Ν.Σύρου 892 και το Α/Κ «ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ» Ν.Σύρου 1132 στον λιμένα Μέριχα Κύθνου, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από την Λιμενική Αρχή Κύθνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του καταμαράν μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ίλιον: Αρπαγή 4 παιδιών με απειλές και μαχαίρι από τη μητέρα τους - «Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο»

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννόπουλος,...

Παγκράτι: Ληστεία με πριόνι σε περίπτερο - Ο υπάλληλος παραιτήθηκε μετά το σοκ (βίντεο)

Στόχος ληστείας έγινε πριν από δύο ημέρες περίπετρο στο Παγκράτι με τον δράστη να απειλεί τον υπάλληλο με πριόνι που κρατούσε στα χέρια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ...

Φόρτωση άρθρων...