Η κ. Λαγκάρντ απαντά σε επιστολή του κ. Κούλογλου στα τέλη Νοεμβρίου που αφορά τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.
Στην απάντησή της η κ. Λαγκάρντ τονίζει ότι οι έρευνες που έγιναν στην Ελλάδα για τον κ. Στουρνάρα έχουν ανασταλεί οριστικά στις 29 Αυγούστου και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Μάλιστα, η νέα επικεφαλής της ΕΚΤ τονίζει ότι η κεντρική τράπεζα σέβεται τις αρμοδιότητες των εθνικών δικαστηρίων. Επίσης, ότι όλα τα μέλη τα μέλη της ΕΚΤ δεσμεύονται από τον Κώδικα Δεοντολογίας κι ότι η τράπεζα ελέγχει προσεκτικά τους ισχυρισμούς και τα θέματα που προκύπτουν.
Θυμίζει πάντως η κ. Λαγκάρντ την ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών, κάτι που είχε ξεχάσει ο ΣΥΡΙΖΑ με παρεμβάσεις του τα προηγούμενα χρόνια, και κλείνει οριστικά την υπόθεση του Ελληνα κεντρικού τραπεζίτη.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις