Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Λαγονήσι: Ρώσος έψαχνε τον 16χρονο στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς

Ελλάδα

Απαντήσεις στα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά ενός 16χρονου στο Λαγονήσι, την περασμένη Παρασκευή, προσπαθούν να δώσουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την μυστηριώδη υπόθεση.

Ο άνδρας που βγήκε από το μαύρο τζιπ με τα φιμέ τζάμια, προσέγγισε τους δύο ανήλικους φίλους και πυροβόλησε τον έναν, τραυματίζοντάς τον, φέρεται να μιλούσε ρωσικά, όπως εκτιμούν οι ανήλικοι.

Μία νέα μαρτυρία συγγενή του τραυματισμένου αγοριού, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Ο συγγενής, μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, στο Μega, αποκαλύπτει ότι λίγες ώρες μετά την επίθεση, ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος μιλούσε ρωσικά, πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος και ζητούσε να μάθει το δωμάτιο όπου βρισκόταν το παιδί.

«Το Σάββατο, λίγες ώρες μετά τον πυροβολισμό, έγινε ένα πολύ περίεργο περιστατικό. Ένας Ρώσος, πήγε στην πύλη του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το παιδί και ρωτούσε να μάθει σε ποιο δωμάτιο μπορεί να το βρει. Ο άνδρας στην είσοδο από την ασφάλεια του νοσοκομείου τον ρώτησε ποιος είναι και εκείνος απάντησε πως είναι συγγενής. Μόλις πήγε ο φύλακας να ενημερώσει τηλεφωνικά την οικογένεια ότι έχει έρθει αυτός ο άνδρας και ζητά να δει το παιδί, εκείνος εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που πυροβόλησε ή έστειλαν άλλον», αναφέρει ο μάρτυρας στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επτά συλλήψεις το βράδυ της Ανάστασης για κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών και εκρηκτικών υλών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν το βράδυ της Ανάστασης στη σύλληψη επτά ατόμων καθώς κατά την διάρκεια ελέγχων βρέθηκαν στην κατοχή τους πλήθος εκρηκτικών κ...

Φόρτωση άρθρων...