Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Λαμία: Αγριογούρουνα έκαναν την βόλτα τους σε πάρκο (Photos)

Ελλάδα

Την βόλτα τους έκαναν στις 7 το πρωί της Δευτέρας δύο αγριογούρουνα στη Λαμία. Τα δύο ζώα έφτασαν μέχρι το πάρκο του Αγίου Λουκά, δίπλα σε καφετέρια.

Τα αγριογούρουνα ανέβηκαν στο πλακόστρωτο και έκαναν αμέριμνα την βόλτα τους, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε ο Πάνος Παύλου στο lamianow.gr.

Ο ίδιος πρόλαβε να τα φωτογραφίσει παρά την αρχική έκπληξη που υπέστη και σε δήλωσή του επισήμανε ότι «δεν ήταν ένα αλλά δύο αγριογούρουνα. Προφανώς έχασαν τον προσανατολισμό τους και ανέβηκαν μέχρι εδώ αναζητώντας την τροφή τους».

Η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι καλό είναι όσοι περνούν από το σημείο να κινούνται με προσοχή, ιδιαίτερα βραδινές και πρωινές ώρες, όπως και στον Περιφερειακό από το ΚΕΥΠ μέχρι το Νοσοκομείο.

Τα μεγαλόσωμα ζώα αναζητούν τροφή και δεν διστάζουν να κατέβουν από τον Προφήτη Ηλία και την γύρω περιοχή μέχρι στο δρόμο. 

Δεν είναι άλλωστε λίγα τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί -ειδικά τις βραδινές ώρες- τον τελευταίο καιρό, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο αλλά ως τα Καλύβια.

Λαμία: Αγριογούρουνα έκαναν την βόλτα τους σε πάρκο
Λαμία: Αγριογούρουνα έκαναν την βόλτα τους σε πάρκο
Λαμία: Αγριογούρουνα έκαναν την βόλτα τους σε πάρκο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Φόρτωση άρθρων...