Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Πανικός στη Λαμία με ασθενή αρνήτρια του κορωνοϊού: Έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους του νοσοκομείου

Η 52χρονη είναι ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που βρίσκεται σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού.

Ελλάδα

Στιγμές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Μία ασθενής με κορωνοϊό, που είναι αρνήτρια του, ιού έτρεχε στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Η 52χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, δημιούργησε τεράστια προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας χθες το βράδυ, καθώς παρενοχλούσε τους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο.

Η 52χρονη ασθενής είναι νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Λαμίας και βρίσκεται σε αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της, σύμφωνα με το lamianow.gr.

Η γυναίκα νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο της πόλης της Φθιώτιδας. Χθες το βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε καθώς η γυναίκα, βγήκε γυμνή στο διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας αλλά και σε ασθενείς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του νοσοκομείου μη μπορώντας να την περιορίσουν κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν την γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε φρενήρη κατάσταση.

Τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της, ο οποίος νόσησε επίσης από κορωνοϊό, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με την τελευταία να αρνείται μάλιστα να χορηγηθεί αγωγή και να διασωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα. 

Οι αντιστάσεις της γυναίκας ήταν έντονες και τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής ξέφυγαν τελείως.

Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και τους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά της -αν χρειαστεί- σε αντίστοιχη κλινική.

Το περιστατικό έληξε μία ώρα έπειτα από τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιο που νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...