Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Λαμία: Καρέ-καρέ η στιγμή που αυτοκίνητο καρφώνεται σε βιτρίνα καταστήματος

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λαμία σήμερα το μεσημέρι, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα μετά τη σύγκρουση να καταλήξει μέσα σε κατάστημα! Τις εικόνες μάλιστα κατέγραψε κάμερα.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12:30’ όταν το ασημί Corsa παραβίασε το «stop» της οδού Κανάρη και εμβολίστηκε από το μπλε Renault που κινούνταν κανονικά επί της οδού Παπαφλέσσα.

Όπως φαίνεται  και στο βίντεο του lamiareport.gr, το ασημί Corsa μετά τη σύγκρουση καταλήγει στη βιτρίνα καταστήματος. Ο οδηγός του τραυματίστηκε, αλλά παρέμεινε στη θέση του μέχρι να έρθουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο λευκό παρκαρισμένο ΙΧ, που ήταν στη γωνία, βρισκόταν ένα παιδάκι στο πίσω κάθισμα, το οποίο ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό και είναι καλά στην υγεία του.

Πάντως,  η μητέρα του αμέσως μετά το έβγαλε τρομαγμένο από το αυτοκίνητο, καθώς η σύγκρουση έγινε ακριβώς δίπλα του.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες.

Screenshot_19_5_

trox_kanari002

Όπως τόνισαν περίοικοι στο lamiareport.gr, πρόκειται για μια εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση καθώς αρκετοί οδηγοί δεν βλέπουν τηνπινακίδα και γίνονται συχνά ατυχήματα.

trox_kanari004

trox_kanari005

trox_kanari008

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Φόρτωση άρθρων...