Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Λαμία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά – Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτια

Ελλάδα

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε το πρωί στα Ρεβένια Λαμίας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας για περισσότερο από ένα μήνα παρακολουθούσε τα μέλη γνωστής οικογένειας που φέρονται να διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.

Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα αιματηρό επεισόδιο είχε τρομοκρατήσει ολόκληρη τη γειτονιά.

Στην επιχείρηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, με την στήριξη τριών ομάδων των ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και διμοιρίας των ΜΑΤ, ενώ έγινε έφοδος σε σπίτια παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Η αιφνιδιαστική έφοδος των αστυνομικών ακύρωσε και τα μέτρα ασφαλείας που είχαν λάβει οι δράστες, έχοντας σκυλιά στην περίφραξη ώστε να αποθαρρύνουν αδιάκριτα βλέμματα και απρόσκλητους επισκέπτες.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει έξι συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης και τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι φερόμενοι ως διακινητές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την υπόθεση υπήρξε πολύμηνη έρευνα και οι άνθρωποι της Ασφάλειας την έχουν δέσει καλά πριν γίνει η μεγάλη σημερινή επιχείρηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέραμα: 5χρονο κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα της - «Με πείραξε ο μπαμπάς»

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός 5χρονου κοριτσιού, που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα του, στο Πέραμα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το παιδί παρα...

Φόρτωση άρθρων...