Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο από τη Λαμία: Μηχανάκι παρέσυρε και εγκατέλειψε πεντάχρονο παιδί

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 5χρονο παιδί κατέγραψε η κάμερα στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οδηγός δικύκλου, που κινούνταν στο σημείο μαζί με ένα ακόμη άτομο, παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο το παιδάκι στην άσφαλτο, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ρομά, Βαλάντης Χαλιλόπουλος, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά χτύπησε δύο φορές το παιδί, τη μία με το πόδι, και στη συνέχεια έφυγε.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», αναφέρει ο Βαλάντης Χαλιλόπουλος στο LamiaReport, ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του πεντάχρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, που το μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», ρωτάει ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, ο οποίος είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Από το περιστατικό, το παιδάκι έσπασε το αριστερό του πόδι και του τοποθετήθηκε γύψος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε το βίντεο-σοκ με την παράσυρση και εγκατάλειψη πεντάχρονου παιδιού στη Λαμία:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...