Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Λαμία: Στο νοσοκομείο 52χρονος από δάγκωμα αδέσποτου σκύλου

Ελλάδα

Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα, πλησίον της Εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, ένας 52χρονος άνδρας από τη Λαμία.

Στα καλά καθούμενα δέχτηκε επίθεση από ένα μεγαλόσωμο ασπρόμαυρο σκύλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με περίοικους και καταστηματάρχες, τριγυρίζει στο σημείο αναζητώντας τροφή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες έχει επιτεθεί και σε διερχόμενα παιδιά χωρίς όμως να τα δαγκώσει.

Όπως αναφέρει το lamiarpeport.gr, ο άτυχος άνδρας απλά έτυχε να περνά από το σημείο όταν ο μεγαλόσωμος σκύλος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε και στα δύο χέρια. Αιμόφυρτος, μετέβη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας ανησυχώντας ιδιαίτερα μήπως ο σκύλος έχει κάποια αρρώστια και αποχώρησε από κει μετά από τουλάχιστον δύο ώρες.

Το ίδιο βράδυ κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Λαμίας προκειμένου να ενημερωθεί και ο Δήμος ο οποίος πρέπει να φροντίσει άμεσα να απομακρύνει το επιθετικό σκυλί από την περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Φόρτωση άρθρων...