Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Λαμία: Χαμός με βίντεο στο Tik Tok - Νεαροί ρομά "ποζάρουν" στο καπό περιπολικού!

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της πόλης με νεαρούς ρομά να ανεβαίνουν και να "ποζάρουν" για το Tik Tok σε καπό περιπολικού της Τροχαίας Λαμίας.

Ελλάδα

Οι πέντε νεαροί ρομά βρήκαν ένα περιπολικό παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης και όπως θα δείτε ανέβηκαν στο καπό για να ποζάρουν προκλητικά και στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στο Tik Tok.

Το γεγονός συνέβη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (10/2), στην οδό Σκληβανιώτη απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ, όπου ο αστυνομικός της Τροχαίας άφησε για λίγα λεπτά το περιπολικό, σε σημείο που να μην εμποδίζει την κυκλοφορία, ώστε να καταγράψει τροχαιο υλικών που είχε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport οι συγκεκριμένοι νεαροί ρομά είναι γνωστοί στις Αρχές. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας από τα πέντε άτομα που αναζητούν έχουν ταυτοποιήσει τα τέσσερα, εκτός από αυτόν που τραβούσε το βίντεο. 

Μέχρι τώρα εντοπίστηκαν οι δυο, ηλικίας 17 και 21 ετών, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες

Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, ζητώντας πρώτα συγνώμη για την πράξη τους. Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα για έργο εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδοκτησίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσαν 5χρονο αγόρι στο σπίτι και εξαφανίστηκαν – Συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά

Ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο η μητέρα και η γιαγιά του το κλείδωσαν και το άφησαν μόνο για τουλάχιστον δύο ώρες στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν αστυνομικοί που ερευνούσαν ά...

Φόρτωση άρθρων...