Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Λάρισα: Άφαντος ο Πακιστανός σύντροφος της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο πολυκατοικίας

Τον Πακιστανό σύντροφο της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα αναζητά η Αστυνομία.

Ο άνδρας θεωρείται βασικός ύποπτος και αγνοείται. Η 35χρονη είχε τραύμα στο κεφάλι.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε χθες πάνω σε ένα στρώμα μέσα στο δωμάτιο των ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων, σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα.

Στο σημείο έφτασε πρώτα η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται κοντά για να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας. Μόλις μπήκε στο υπόγειο αντίκρισε τη γυναίκα τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και τότε ειδοποίησε την Aστυνομία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις όπου σύμφωνα και με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η γυναίκα φέρεται να έχει τραύμα στο κεφάλι.

Το πρωί, έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος στελέχη του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και της Ασφάλειας Λάρισας, σύμφωνα με το larissanet.gr

Από την έρευνα της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της – υπήκοος Πακιστάν – ο οποίος εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται.

Η γυναίκα είχε απασχολήσει την Aστυνομία στο παρελθόν, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων.

larisa
larisa
larisa
larisa
larisa

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Φόρτωση άρθρων...