Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Λάρισα: Ελεύθερος ο 76χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 41χρονη - Ήταν μητέρα δύο παιδιών

Ελεύθερος μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης αφέθηκε ο 76χρονος οδηγός, που την Τρίτη (11/07) παρέσυρε με το αγροτικό του και σκότωσε 41χρονη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης.

Στον ηλικιωμένο, που σήμερα Πέμπτη, παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε τροχοφόρου και άλλου οχήματος, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο 76χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της γυναίκας.

Την 41χρονη «αποχαιρέτησαν» σε κλίμα οδύνης σήμερα, συγγενείς και φίλοι στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...