Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λάρισα: Μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει 18χρονος που παρασύρθηκε με το πατίνι

Ελλάδα

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ένας 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε ενώ ήταν πάνω στο ηλεκτρικό πατίνι στον δρόμο.

Η μητέρα και ο πατέρας του μίλησαν στο MEGA για την κατάσταση του γιου τους και το τι συνέβη. Και οι δύο είναι αρκετά σοκαρισμένοι και αγωνιούν για την υγεία του.

Οι γονείς ενημερώθηκαν από την Αστυνομία και πήγαν άμεσα στο νοσοκομείο.

«Από την Τροχαία το μάθαμε. Με το αυτοκίνητο χτύπησε, δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες. Ξέρουμε μόνο ότι θέλουμε να γίνει καλά και δεν έχουμε πληροφόρηση και εμείς», λέει η μητέρα του 18χρονου.

«Ήταν εκεί μέχρι το πρωί. Έκαναν χθες χειρουργείο για το αιμάτωμα, αφαιρέθηκε και είναι εντάξει, αισιόδοξοι είναι», λέει ο πατέρας του.

«Με αυτοκίνητο νομίζω χτύπησε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Μόνο να γίνει καλά το παιδί μου. Είναι 18 χρόνων, έχει γενέθλια», ανέφερε η μητέρα του.

«Δείχνει σημάδια βελτίωσης», πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού.

Όπως αναφέρουν οι γονείς του 18χρονου, ο νεαρός παρασύρθηκε στην οδό Αγχιάλου από αυτοκίνητο με τις συνθήκες να παραμένουν άγνωστες ακόμα. Ο νέος ήταν στην κοπέλα του και πήγαινε σε έναν φίλο του ενώ μετά θα επέστρεφε σπίτι. Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε το αυτοκίνητο και κάλεσε το ασθενοφόρο. Οι στιγμές μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον οδηγό του αυτοκινήτου ο οποίος φέρεται να τους είπε ότι το ηλεκτρικό πατίνι πετάχτηκε στον δρόμο και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της βίντεο ντοκουμέντα από την στιγμή της παράσυρσης για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...