Σαββάτο
02 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια του 53χρονου που σκοτώθηκε στο Βουκουρέστι

Ελλάδα

Ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους έκανε η αδερφή του Λαρισαίου 53χρονου θύματος που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στο Βουκουρέστι, ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά. Πρόσθεσε δε, ότι έγινε η νεκροψία του αδερφού της, ενώ η νύφη της επιστρέφει με ασθενοφόρο από το Βουκουρέστι.

Με σπασμένη τη φωνή της, τόνισε πως ο ανιψιός της έχει τα γενέθλιά του σήμερα και πήγε στη Ρουμανία να παραλάβει τη σορό του νεκρού πατέρα του και την τραυματισμένη μάνα του.

Ειδικότερα τόνισε: «Έχει γίνει η νεκροψία. Στο Βουκουρέστι πήγε ο γιος του αδερφού μου και έγινε η αναγνώριση. Δεν έχω ακόμα εικόνα για το πότε θα επιστρέψει η σορός του αδερφού μου. Και η νύφη μου ζήτησα να επιστρέψει με ασφάλεια με ασθενοφόρο, ξέρω ότι θα επιστρέψει, αλλά δεν γνωρίζω το πότε. Η νύφη μου είναι δυνατό παιδί, αλλά είναι σοκαρισμένη, γιατί πήγε ένα ταξίδι με τον άντρα της και επιστρέφει μόνη της με τον άνδρα της στο κουτί. Ήταν ένα ζευγάρι που μόνο ο θάνατος θα μπορούσε να τους χωρίσει. Ευχαριστώ τον Θεό που έζησε η νύφη μου γιατί την έχουν ανάγκη τα παιδιά της. Είμαι στήριγμά τους θα κάνω ότι χρειαστεί η νύφη μου και τα παιδιά της. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει την οικογένεια, με διάφορα σχόλια κλπ. Είναι αυτονόητο ότι θα κινηθούμε νομικά. Η Καϊλή καταχράστηκε χρήματα και ζητάει δικαιοσύνη, δεν θα ζητήσουμε εμείς; Ο αδερφός μου ήταν εργατικός από τα 17 του, ήταν το στήριγμα και η κολόνα της οικογένειας. Τι θα γίνει, ας μου τον φέρνανε ζωντανό και δεν θα γινόταν τίποτα. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Οι ειδικοί θα βγάλουν τα πορίσματα. Ο ανιψιός μου που πήγε να αναγνωρίσει τον πατέρα του, είναι ένα παιδί ψύχραιμο και πειθαρχημένο, έχει κάνει στις ειδικές δυνάμεις, σήμερα έχει γενέθλια και γιορτάζει τα γενέθλια με τον πατέρα του και τη μάνα του έτσι…».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...