Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λάρισα: Οι αγρότες έφτασαν με τα τρακτέρ σε κεντρική πλατεία

Ελλάδα

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, για να συμμετάσχουν στην μεγάλη κινητοποίηση που έχουν προγραμματίσει.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για τις καταστροφές που υπέστησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, καθώς και για την καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεών τους.

Τα τρακτέρ θα παραμείνουν εκεί για 24 ώρες, μέχρι αύριο, Δευτέρα, ενώ εντός της ημέρας ομάδες αγροτών θα μετακινηθούν προς τον κόμβο Πλατυκάμπου, προκειμένου να ενισχύσουν το μπλόκο. Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το αγροτικό συλλαλητήριο, σύμφωνα με το Onlarissa.

Νέες κινητοποιήσεις αγροτών
Την ίδια στιγμή, σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, που αφορά μεταξύ άλλων την άμεση λήψη μέτρων για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Στη Χαλκιδική οι αγρότες απέκλεισαν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής στα Μουδανιά, κίνηση ενδεικτική των προθέσεών τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Τους παραγωγούς της περιοχής απασχολεί κατά κύριο λόγο το ζήτημα της ακαρπίας και ζητούν άμεσες λύσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αύριο στις 11:00 το πρωί στα Κουφάλια έχει προγραμματιστεί σύσκεψη όλων των μπλόκων της Κεντρικής Μακεδονίας για το τι μέλλει γενέσθαι. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συμβουλίου του Δημαρχείου.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...