Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Λάρισα: Στη ψυχιατρική κλινική η δημοσιογράφος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μεταφέρθηκε η 57χρονη Ιρλανδοαυστριακή δημοσιογράφος η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη θεσσαλική πόλη.

Συναγερμός είχε σημάνει το μεσημέρι στο κέντρο της Λάρισας στην πλατεία Ταχυδρομείου, καθώς η 57χρονη βρισκόταν σε μπαλκόνι ξενοδοχείου και απειλούσε να πηδήξει στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Η γυναίκα μίσθωνε δωμάτιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και δεν είχε δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά της σύμφωνα με στέλεχος του ξενοδοχείου που μίλησε στα Μέσα Ενημέρωσης, μετά από τη λήξη του επεισοδίου, σύμφωνα με το Larissanet.gr.

Πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να ζει στη Λάρισα τα τελευταία οχτώ χρόνια, ενώ στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει ρεπορτάζ σε ξένα έντυπα όπως το «The Guardian» και το «Nature».

Το 2009 είχε καταφερθεί κατά του εμβολιασμού για την γρίπη Η1Ν1 και φέρεται να μήνυσε τον ΠΟΥ και άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς κατηγορώντας τους ότι δημιουργούν ψευδείς πανδημίες γρίπης με στόχο τη μετέπειτα χορήγηση σε μαζική κλίμακα επικίνδυνων εμβολίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο χάρος βγήκε παγανιά: Οδηγός μετά από σύγκρουση, σκορπάει τον τρόμο στον Καρέα (βίντεο)

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 22 Απριλίου στον περιφερειακό του Καρέα, στο ύψος της Καισαριανής, όπου οδηγός τράκαρε το όχημά του και συνέχιζε να οδηγεί μ...

Ανατροπή στα Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν αύριο Μετρό, Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα ανατροπή φέρνουν οι αποφάσεις των εργαζομένων στη λειτουργία του Μετρό και του Ηλεκτρικού, αύριο, Τετάρτη 1 Μαΐου (Πρωτομαγιά), ημέρα απεργιακών κινητοποιήσεων. Η ΣΤΑΣΥ με α...

Δίκη για το Μάτι: Η πρόεδρος ξεκινά την καθαρογραφή της απόφασης – Ίσως και τον Ιούνιο η δευτεροβάθμια δίκη

Με παρέμβαση της πρόεδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα Χριστοδουλέα, απαλλάσσεται από κάθε άλλη επαγγελματική υποχρέωση η πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, η οποία εξέδω...

Φόρτωση άρθρων...