Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λάρισα: Συνελήφθη γιατρός για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του

Ελλάδα

Φρίκη προκαλεί μια νέα υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά έναν γιατρό, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του, με την οποία φέρεται να προέβη σε γενετήσια πράξη μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από τη ΜΚΟ «Χαμόγελο του παιδιού», ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος μόνος στο αυτοκίνητο με την ανήλικη κόρη του, η οποία έχει γεννηθεί τον Νοέμβριο 2020 στη Λάρισα, φέρεται να διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της. Ειδικότερα, φέρεται να χρησιμοποίησε το χέρι της ανήλικης κόρη του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Από τη μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγό του, υποβλήθηκε σε βάρος του δράστη έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη στις 14:00 αντί για τις 10:00 της 27ης Φεβρουαρίου 2024, ώρα που ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη και συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Η μικρή εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 227 ΚΠΔ, για τη διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Παράλληλα, παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε προκειμένου να ερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Στην κατοχή του άντρα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...