Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Λάρισα: «Τσαντάκιας» χτύπησε και τραυμάτισε ηλικιωμένη για να της αρπάξει 5 ευρώ

Ελλάδα

Στο νοσοκομείο, για την παροχή πρώτων βοηθειών, χρειάστηκε να πάει μια 77χρονη στη Λάρισα, που τραυματίστηκε, όταν δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, έξω από το σπίτι της.

Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και στο χέρι, πέφτοντας στο δρόμο.

Για 5 ευρώ
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», την πλησίασε, την έσπρωξε με δύναμη και την χτύπησε με άγνωστο αντικείμενο, καταφέρνοντας έτσι να της κλέψει το πορτοφόλι, το οποίο τα μόνα που περιείχε ήταν το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ, καθώς και την αναπηρική κάρτα του συζύγου της.

Ο «τσαντάκιας» έγινε αντιληπτός από διερχόμενο Λαρισαίο, ο οποίος τον καταδίωξε έως την πλατεία Ανθούπολης, εκεί ωστόσο έχασε την οπτική επαφή μαζί του, με αποτέλεσμα ο δράστης να καταφέρει να ξεφύγει. Τον αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Φόρτωση άρθρων...