Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ισχυρό μπουρίνι σαρώνει το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων - Λαχτάρησαν επιβάτες σε καραβάκι της Λίμνης (Βίντεο)

Ελλάδα

Ισχυρό μπουρίνι σαρώνει το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Κατά τόπους εκδηλώνεται σφοδρή χαλαζόπτωση συνοδευόμενη από πολύ δυνατό αέρα.

Αρκετές είναι οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για δέντρα ή κλαδιά που έχουν πέσει αλλά και για πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται.

Το μπουρίνι είναι σε εξέλιξη δημιουργώντας προβλήματα και στους οδηγούς που κινούνται σε σημεία όπου εκδηλώνεται με ένταση.

Μεγάλα κλαδιά δέντρων που έπεσαν στο οδόστρωμα επί της Ε.Ο Ιωαννίνων Άρτας κοντά στο χωριό Κουκλέσι είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας .Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Τροχαίας μέχρι η Π.Υ να ολοκληρώσει την κοπή τους και την απομάκρυνση από το δρόμο .

Καραβάκι έδεσε με την βοήθεια της Πυροσβεστικής

Με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έδεσε ένα καραβάκι στο Μώλο, το οποίο δυσκολευόταν να προσεγγίσει εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων που έπνεαν.

Το μπουρίνι ξέσπασε όταν βρισκόταν στην μέση της διαδρομής προς το Νησί.

Με ψυχραιμία προσέγγισε στο Μώλο και όταν διαπιστώθηκε δυσκολία κλήθηκε η Πυροσβεστική η οποία συνέδραμε.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Φόρτωση άρθρων...