Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κλειστή στο ύψος της Γλυφάδας για την εξουδετέρωση βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Ελλάδα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών που γίνονται για την ανάπλαση του Ελληνικού.

glyfada

Στην περιοχή που εντοπίστηκε η βόμβα, στο ύψος της Γλυφάδας, βρίσκονται ήδη κλιμάκια της ΕΛΑΣ και από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), στελέχη του οποίου θα αναλάβουν την εξουδετέρωση της βόμβας ισχύος 500 λιβρών.

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας εκκενώθηκαν και τέσσερις πολυκατοικίας στην οδό Ευρυάλης στους οποίους είχαν δοθεί ειδικές οδηγίες για την προστασία των διαμερισμάτων τους.

glyfada

Μέχρι το τέλος της επιχείρησης - εκτιμάται περίπου στις 11:30 - ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09:30 έως 11:30, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

- Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...