Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Λέσβος: Μυστηριώδης κλοπή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση κλοπής που έγινε στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λέσβο.

Δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης αλλά είχε γίνει «μετακόμιση» από αγνώστους που το είχαν αδειάσει χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος.

Οι δράστες άρπαξαν ένα έπιπλο, ένα τραπέζι συνεδριάσεων, καρέκλες, μια ντουλάπα, μια συρταριέρα, ένα ρολόι τοίχου, έναν πίνακα, μια καφετιέρα, ένα ηλεκτρικό μπρίκι, βιβλία, ακόμη και χριστουγεννιάτικα στολίδια. 

Όμως, το σημαντικό είναι ότι είχαν κάνει φτερά η υπηρεσιακή στρογγυλή σφραγίδα και δυο υπολογιστές με όλα τα αρχεία της υπηρεσίας. 

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων και η Ασφάλεια Μυτιλήνης διενεργεί προανάκριση για να ταυτοποιήσει τους δράστες της κλοπής, σύμφωνα με τo stonisi.gr.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Επτά συλλήψεις το βράδυ της Ανάστασης για κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών και εκρηκτικών υλών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν το βράδυ της Ανάστασης στη σύλληψη επτά ατόμων καθώς κατά την διάρκεια ελέγχων βρέθηκαν στην κατοχή τους πλήθος εκρηκτικών κ...

Φόρτωση άρθρων...