Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Λήξη συναγερμού για το ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε κοντά στην οικία του Αμερικανού πρέσβη

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική ύστερα από τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου απέναντι από την οικία του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για άδειο κουτί γλυκών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη συμβολή της πλατείας Έλενας Βενιζέλου με την οδό Παναγή Κυριακού στους Αμπελόκηπους εντοπίστηκε ένα κουτί με χαρτί περιτυλίγματος, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έσπευσε και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), προκειμένου να ελέγξει το ύποπτο πακέτο. Στο σημείο έσπευσε και ένα όχημα της Πυροσβεστικής και ένα ασθενοφόρο.

Η οικία του κ. Πάιατ βρίσκεται πίσω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, επί της οδού Παναγή Κυριακού, στην πλατεία Μαβίλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός πρέσβης βρίσκεται στη Λέσβο, όπου επισκέφθηκε τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια και το Καρά Τεπέ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (18/5) από την Αντιτρομοκρατική ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». με αφορμή ανάρτηση στο Facebook για απειλές μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με τις δια...

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη Ενκελέιντα - «Υπέμενε και έχασε τη ζωή της»

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παι...

Σοκ στην Ημαθία: 23χρονη ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε – Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μετά τον απροσδόκητο χαμό μιας 23χρονης κοπέλας. Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε...

Φόρτωση άρθρων...