Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Live o χάρτης με τα πύρινα μέτωπα

Ελλάδα

Προς Παλαιοχώρι, Πανόραμα, Πουρνάρια και Αγία Σωτήρα κατευθύνεται το μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Δερβενοχώρια.

Αυτό ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης. 

Η σημαντικότερη δασική πυρκαγιά που απασχολεί το μεγαλύτερο αριθμό επίγειων και εναέριων μέσων είναι αυτή που εκδηλώθηκε χθες στα Δερβενοχώρια καθώς, όπως είπε ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, αυτή τη στιγμή το μέτωπο παρουσιάζει δυναμική.

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Ελευσίνας- Θηβών από τον κόμβο της Μάνδρας προς Θήβα και στα δύο ρεύματα. 

Σε αυτή την πυρκαγιά επιχειρούν 250 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 75 οχήματα, ενώ το κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος» βρίσκεται στην περιοχή για τον συντονισμό τους. Από αέρος επιχειρούν 11 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα ως συντονιστικό.

Πατήστε εδώ και δείτε live τα πύρινα μέτωπα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Τις 80 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της καταιγίδας

Τις 80 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της καταιγίδας που έπληξε νωρίτερα τη Θεσσαλονίκη. Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για να απομακρύνουν μια μ...

Φόρτωση άρθρων...