Aπαγχονισμένη βρέθηκε το μεσημέρι μια 40χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στον Σχίνο Κορινθίας, κοντά στο Λουτράκι.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς η γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της. 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου που διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του συμβάντος, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Από το πόμολο της πόρτας κρεμάστηκε η γυναίκα

Η γυναίκα από την Ουκρανία φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που μέσα στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr. 

Όπως αναφέρουν γείτονες, το βράδυ της Κυριακής το ζευγάρι είχε βγει έξω για να διασκεδάσει μαζί με μια φίλη τους και τίποτα δεν προμήνυε το σημερινό κακό. 

Οι μαρτυρίες για καβγά με τον σύζυγό της

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους τρεις μήνες στο Σχίνο Λουτρακίου, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η γυναίκα, μπήκε στην τουαλέτα, την ώρα που ο σύζυγός της, επίσης Ουκρανικής καταγωγής, μιλούσε στο τηλέφωνο με συγγενείς του στην Ουκρανία. 

Η γυναίκα καθυστερούσε να βγει από την τουαλέτα και ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνά ανησύχησε. Φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Ο σύζυγός της έπειτα από μεγάλη προσπάθεια να μπει στην τουαλέτα, αφού το σώμα της συζύγου του, ήταν ακριβώς πίσω από την πόρτα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ανοίξει και ήρθε αντιμέτωπος με την μακάβρια εικόνα. Είδε την γυναίκα του να κείτεται νεκρή στο πάτωμα, με ένα κορδόνι περασμένο στον λαιμό της το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο, ωστόσο η 40χρονη ήταν ήδη νεκρή. Στο σημείο έσπευσε η Διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου κα Μάρθα Μπυστακίδου και αστυνομικοί, που απέκλεισαν την περιοχή. Αναμένεται και ιατροδικαστής.