Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Μαγνησία: 38χρονη κατέρρευσε έξω από τράπεζα και πέθανε λίγες ώρες αργότερα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Αλμυρού στη Μαγνησία. Μία 38χρονη βρισκόταν στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης έξω από τράπεζα στον Αλμυρό, όταν κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε και παρέλαβε την γυναίκα. Όμως, παρά τις προσπάθειες του πληρώματος και των γιατρών στο Κέντρο Υγείας όπου και μεταφέρθηκε, εξέπνευσε στις 10 περίπου το βράδυ, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Η σορός της μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ θα μεταφερθεί για νεκροψία - νεκροτομή στη Λάρισα προκειμένου να διαπιστωθεί ποια ήταν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, δεν είναι η μόνη τραγική ιστορία που καταγράφεται στην οικογένεια αφού στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020 πέθανε ο αδελφός της σε ηλικία 40 ετών, ο οποίος εργαζόταν ως πυροσβέστης.

Ο Πλάτανος Αλμυρού, από όπου κατάγεται η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος. Ο πατέρας των παιδιών δεν ζει, ενώ πίσω έχουν μείνει η μητέρα Κωνσταντίνα και ο τρίτος και μοναδικός εν ζωή αδελφός, ο Γιάννης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Φόρτωση άρθρων...