Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μαγνησία: Φωτιά σε φορτηγό πλοίο στον Παγασητικό κόλπο

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό το πρωί, καθώς φωτιά ξέσπασε σε φορτηγό πλοίο στον Παγασητικό κόλπο. Η πυρκαγιά στο φορτηγό πλοίο «NACC POROS» σημαίας Πορτογαλίας, εκδηλώθηκε το πρωί υπό αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια του Παγασητικού κόλπου.

Η φωτιά στο πλοίο σβήστηκε με ιδία μέσα, ενώ στο σημείο του συμβάντος κατέφθασαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού και ρυμουλκό.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο αγκυροβόλιο λιμενικής εγκατάστασης Αγριάς Βόλου, ενώ ακολούθησε επιθεώρηση από στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής και από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το πλοίο ελλιμενίστηκε σε ιδιωτικές λιμενικές εγκαταστάσεις, όπου θα απαγορευτεί ο απόπλους του μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. 

Καλά στην υγεία του είναι το πλήρωμα των 13 ατόμων. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...