Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μακελειό στη Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων

Ελλάδα

Στην εξιχνίαση του πολλαπλού φονικού με θύματα έξι Τούρκους, που σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στην Λούτσα, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, που έγινε σήμερα στο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 32χρονο Τούρκο που είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη των δολοφονιών καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Μυτιλήνη, και για έναν 28χρονο, επίσης Τούρκο, που συνελήφθη χθες το πρωί στον Άγιο Δημήτριο.

Ο 32χρονος που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο φέρεται να ανήκει στην ίδια συμμορία με τα έξι θύματα της Λούτσας, όμως είχε κεντρικό ρόλο στην εκτέλεσή τους καθώς φαίνεται πως ήταν αυτός ο «οργανωτής» του σχεδίου. Είχε αναλάβει την μεταφορά των έξι στην Ελλάδα, τους έβγαλε πλαστές ταυτότητες και τους βρήκε καταφύγιο την μονοκατοικία της Λούτσας.

Ο 28χρονος στον οποίο πέρασαν χθες χειροπέδες ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος που «εξέτασε» το σημείο της δολοφονίας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση.

Παράλληλα, αναζητείται ένα ακόμα άτομο που συμμετείχε στη δολοφονία και διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά τη σύλληψη και των δυο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες: Προγραμματισμός Ραντεβού για Αιματολογικές Εξετάσεις

Αρχίζει η Διαδικασία Προγραμματισμού Ραντεβού για Αιματολογικές Εξετάσεις στις Δημόσιες Δομές Παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπ...

Περισσότερα από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί της...

Φόρτωση άρθρων...