Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Μανώλης Καραμανώλης: Δεν κλώτσησα εγώ την γάτα, δεν είμαι εγώ αυτός που συνελήφθη

Ελλάδα

Συγγνώμη για το βίντεο που ανέβασε χθες με το βασανισμό της γάτας ζήτησε ο Μανώλης Καραμανώλης εξηγώντας ότι δεν είναι αυτός που βασάνισε τη γάτα, ούτε το πρόσωπο που συνελήφθη για το βασανισμό της γάτας.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Μανώλης Καραμανώλης εξήγησε τι συνέβη, ζήτησε συγγνώμη για το βίντεο με τη γάτα που ανέβασε και εξήγησε ότι δεν είναι αυτός που κλώτσησε τη γάτα, ούτε αυτός που συνελήφθη. «Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καραμανώλης.

 

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης.

 

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο Μανώλης Καραμανώλης, ενώ εξήγησε ακόμη ότι ο σκύλος που είχε βαφτεί με πράσινο χρώμα στο παρελθόν δεν είναι δικός του.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι στο προφίλ του Μανώλη Καραμανώλη είχαν ανέβει αρχικά τα βίντεο με τη γάτα στην Αιδηψό, ενώ ο ίδιος είχε βγει ακολούθως με μια σειρά από stories, σε κάποια από τα οποία έβριζε χυδαία (αλλά διέγραψε μετά) εξηγώντας ότι δεν κλώτσησαν τη γάτα στη θάλασσα αλλά έπεσε στο χαλίκι από ύψος 20 πόντων και εξηγούσε ότι βία είναι και αυτό που γίνεται σε βάρος του στα social media.

Ακολούθως στην εκπομπή μίλησε και ο Ιάσων Οικονόμου, δικηγόρος του Μανώλη Καραμανώλη, χαρακτηρίζοντας την πράξη του βασανισμού της γάτας καταρχάς ανεπίτρεπτη και εμετική και εξηγώντας ότι ο πελάτης του δεν είναι το πρόσωπο που συνελήφθη, δεν είναι το πρόσωπο που κλώτσησε τη γάτα.

«Η πράξη είναι ανεπίτρεπτη και εμετική. Ο κ. Καραμανώλης ναι ήταν στη συγκεκριμένη παρέα και δεν διέπραξε τη πράξη και για αυτό δεν είναι συλληφθείς και κατηγορούμενος. Τράβηξε πολύ κακώς το βίντεο και πολύ κακώς ανήρτησε ό,τι ανήρτησε μετά. Είναι λίγο διαφορετικό για αυτόν που διαπράττει το αδίκημα και εντελώς διαφορετικό για αυτόν που απλά συμμετέχει σε αυτή. Κοινωνικά είναι απαράδεκτο, κατακριτέο. Είναι ανεπίτρεπτο, κατακριτέο. Το γατάκι προσγειώθηκε στην άμμο και όχι στη θάλασσα, χαίρει άκρας υγείας και σε τελική ανάλυση δεν έκανε την πράξη ο ίδιος.

Για την ουσία της υπόθεσης αυτός που κατηγορείται για την πράξη, και δεν είναι ο κ. Καραμανώλης, οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα». Εξήγησε ότι κατά την ανακριτική διαδικασία δεν προέκυψαν στοιχεία για τον πελάτη του, ενώ όπως είπε η παρέα ισχυρίζεται ότι δεν γελούσε με την κλωτσιά στη γάτα.

Ο κ. Οικονόμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπιση του 30χρονου που συνελήφθη για το βασανισμό της γάτας και οδηγείται στον εισαγγελέα, λέγοντας ότι χθες το βράδυ ο συλληφθείς έκλαιγε με λυγμούς και ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...