Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

«Έθαψε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης: «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Ελλάδα

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου», τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης, σε δηλώσεις του μετά από την κατάθεσή του στην ανακρίτρια. Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε δηλώσεις αμέσως αφότου συνάντησε την ανακρίτρια στην Ευελπίδων όπου και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του.

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης και πρόσθεσε πως είναι σοκαρισμένος, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέχρι τώρα υπόδειγμα μητέρας και συζύγου. «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», είπε ο 30χρονος.

Ακόμα, ο Μάνος Δασκαλάκης σημείωσε πως ο ίδιος θέλει να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο ίδιος επιθυμεί να δει την διαδικασία να εξελίσσεται προτού προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις ή συμπεράσματα γιατί όπως είπε, «μέχρι πρότινος είχαμε δύο ιατροδικαστικές πράξεις που δεν μας έδιναν την παραμικρή ιδέα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ψάχναμε τόσα χρόνια μια απάντηση για τη Μαλένα».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014, απάντησε «δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

«Σας τονίζω πως ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά σε όλους εμάς», απάντησε σε ερώτηση για το αν είχε παρατηρήσει ποτέ κάτι για τη συμπεριφορά της 33χρονης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φτάσει λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην ανακρίτρια, στο κτήριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.  

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών μπήκε στο συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και κατευθύνθηκε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο 30χρονος μπήκε στο κτήριο ανέκφραστος και χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν. Πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη, φώναζαν «δολοφόνοι, κάνατε τα παιδιά για να τα σκοτώσετε».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: «Ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου»

«Ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαρκοπούλου, Γιάννης Αϊδνιώτης, για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε ...

Φόρτωση άρθρων...