Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σήμερα στο Αίγιο η κηδεία της 43χρονης

Το τελευταίο αντίο αναμένεται να πουν σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου συγγενείς και φίλοι στην Μαρίτα Αγγελοπούλου που πέθανε ξαφνικά μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο. Ο θάνατός της έχει βυθίσει στην θλίψη την τοπική κοινωνία.

Την άτυχη Μαρίτα εντόπισε νεκρή η μητέρα της η οποία προσπαθούσε να την εντοπίσει στο τηλέφωνο όμως η 43χρονη δεν απαντούσε.

Έτσι μετέβη στο σπίτι της κόρης της όπου με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα αντικρίζοντας την κόρη της νεκρή πάνω στον καναπέ της.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 18:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι η αιτία θανάτου της επιχειρηματίας Μαρίτας Αγγελοπούλου από το Αίγιο δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί. Αναμένονται ωστόσο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός ήταν σε σήψη, χωρίς να είναι σαφές πόσες ημέρες είχαν περάσει από τον θάνατο.

Όλοι όσοι τη γνώρισαν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τη Μαρίτα Αγγελοπούλου.

Τη χαρακτηρίζουν ως μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματία που στεκόταν αξιοπρεπώς στο χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια και με το χαμόγελό της είχε κερδίσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων. Η δολοφονία του πατέρα της το 2011, όπως λένε οι γνωστοί της, είχε τραυματίσει τη ψυχή της και τα όνειρά της. Ανάμεσα στα εκατοντάδες συλληπητήρια μηνύματα στη σελίδα της Μαρίτας στο Facebook ξεχωρίζει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μιας φίλης της που περιγράφει το χαρακτήρα της και την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα της.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κλειστός το Σάββατο και την Κυριακή ο σταθμός του μετρό «Αγία Βαρβάρα» λόγω εργασιών

Δεν θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο 30/3 και Κυριακή 31/3, ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα», λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Σύμφωνα μ...

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Φόρτωση άρθρων...