Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μαθήτρια από τη Ρόδο «έσκισε» στις Πανελλήνιες - Με 19.625 μόρια ετοιμάζεται για Ιατρική

Περήφανη "πρωτιά" σε πανελλαδικό επίπεδο, κατάφερε να πετύχει σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ η Ροδίτισσα μαθήτρια Κωνσταντίνα Γιαντσίδη του Γεωργίου, συγκεντρώνοντας 19.625 μόρια, βαθμολογία που της δίνει επάξια υψηλότατη θέση (ενδεχομέως και πρωτιά σε ολόκληρη τη χώρα) αλλά ταυτόχρονα  και το εισιτήριο να μπει στην Ιατρική Σχολή.

 

Η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6!

 

Μιλώντας πριν από λίγο στη ΡΟΔΙΑΚΗ η Κωνσταντίνα, επισήμανε ότι "Η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν .Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους!"

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα ενδέχεται να είναι η πρώτη των πρώτων σε όλη τη χώρα. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...