Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

«Ματωμένος» φάκελος εντοπίστηκε στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, καθώς «ματωμένος φάκελος» εντοπίστηκε στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα, που βρίσκεται στη Φιλοθέη. Πρόκειται για φάκελο αντίστοιχο με αυτούς που έχουν εντοπιστεί σε πρεσβείες της Ουκρανίας ανά την Ευρώπη.

Το αντικείμενο έχει ήδη παραλάβει το ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών), ενώ την υπόθεση χειρίζεται η κρατική ασφάλεια.

Ο φάκελος περιέχει αίμα και μάτι ζώου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ουκρανικές πρεσβείες που έχουν γίνει «στόχος»

Δεκάδες πρεσβείες της Ουκρανίας σε ευρωπαϊκές χώρες έχουν γίνει στόχος το τελευταίο διάστημα. Ύποπτα δέματα έφθασαν πρόσφατα στις πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ιταλία, στην Πορτογαλία, Πολωνία στη Ρουμανία και στη Δανία, καθώς και στο προξενείο του Γκντανσκ, στην Πολωνία. 

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας ανακοίνωσε πως αρκετές πρεσβείες της χώρας στο εξωτερικό έχουν λάβει «ματωμένα πακέτα», που περιείχαν μάτια ζώων.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ - Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της σπείρας διακινούσαν κοκαΐνη, η οποία ήταν συσκευασμένη σε κάψουλες, που ερχόταν μ...

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Φόρτωση άρθρων...