Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μαυρομμάτης: Διασωληνώθηκε μετά τα εγκαύματα που υπέστη από την πυρκαγιά στο σπίτι του στο Κολωνάκι

Ελλάδα

Στη διασωλήνωση του Μανώλη Μαυρομμάτη προχώρησαν οι γιατροί στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση του αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, το βράδυ της Κυριακής, ενώ την ίδια απόφαση είχαν πάρει νωρίτερα και για τη σύζυγό του η οποία τραυματίστηκε βαρύτερα κατά τη διάρκεια της φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η πρώτη εικόνα που έχει σχηματιστεί για τα αίτια της φωτιάς κάνει λόγο για ηλεκτρική κουζίνα που έμεινε αναμμένη.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζεύγος, που εκείνη την ώρα κοιμόταν. Ταχύτατη ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο Νοσοκομείο «Γεννήματας» με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της υγείας και του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του κρίνεται σοβαρή, καθώς φέρουν εγκαύματα στο σώμα, η δε σύζυγός και αναπνευστικό έγκαυμα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μανώλης Μαυρομμάτης έχει εγκαύματα στο 25% του σώματος και η σύζυγός του στο 40%.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...