Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Νότης Μαυρουδής: Τραυματίστηκε θανάσιμα στο Πήλιο ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του

Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίς το βράδυ ο Νότης Μαυρουδής, γνωστός συνθέτης, κιθαριστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ο Νότης Μαυρουδής τραυματίστηκε θανάσιμα στο σπίτι του στην Κουκουράβα στο Πήλιο. Στο σπίτι βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άτυχος καλλιτέχνης, ενώ είχε βρεθεί για διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, ίσως για να διορθώσει κάτι, αλλά πιθανόν έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό.

Ο 77χρονος έπεσε από ύψος τριών μέτρων πάνω σε πέτρα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το magnesianews.gr. 

Η σύζυγός του κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 20:45, κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο, αλλά ο καλλιτέχνης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρέθηκε ένα αρχαίο βάζο ελεφαντόδοντου που θάφτηκε πριν από 6.000 χρόνια (εικόνες)

Πάνω από 6.000 χρόνια πριν οι άνθρωποι του Ισραήλ της Χαλκολιθικής Περιόδου είχαν στενούς δεσμούς με την Αίγυπτο. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει ισραηλινοί αρχαιολόγοι με βά...

H αρχαία πόλη που βυθίστηκε πριν από 1.200 χρόνια – Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έναν θησαυρό (Photos)

Στην αρχαιότητα, υπήρχε μια πόλη γνωστή για τους τα λιμάνια της και τους ναούς της. Αυτή η πόλη είχε πολλά λιμάνια, γιατί ήταν κτισμένη σε νησιά και οι άνθρωποι έπρεπε να επικοινων...

Φόρτωση άρθρων...