Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Με μεγάλη επιτυχία και φέτος το καρναβάλι της Μελίκης (video+photos)

Κάθε χρόνο και καλύτερο το παραδοσιακό καρναβάλι της Μελίκης. Και φέτος συγκέντρωσε πάρα πολλούς επισκέπτες αλλά και καρναβαλιστές από κάθε άλλη χρονιά. Η παρέλαση των αρμάτων εντυπωσίασε, ενθουσιάζοντας το κοινό που κυριολεκτικά «βούλιαξε» τη Μελίκη.

Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καρναβάλι στη Μελίκη του δήμου Αλεξάνδρειας Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024.

Ο παλμός ήταν ιδιαίτερα δυναμικός  και το κέφι στο «κόκκινο». Στο καρναβάλι συμμετείχαν πολλοί από τους συλλόγους της περιοχής και σύλλογοι από άλλα μέρη ενώ το παρών έδωσαν για άλλη μία χρονιά ο Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου,  ο Σύλλογος Διαβατού, ο ΑΜΣ Μελίκη με την ομάδα Ακροβατικής, ο Σύλλογος Νέων Νεοκάστρου, ο Σύλλογος Ταεκ βοντο «Ανάληψη», οι μαθητές του1ου δημοτικού σχολείου Μελίκης . Εντυπωσιακός ο Σύλλογος από την Αθήνα «Χοροτράγουδο» και από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας ο Σύλλογος Χορού  «Χοροζήν».

 Η Παρέλαση ξεκινησε με τον Λαογραφικό Όμιλο Μελίκης, να παρελαύνει και να ανεβάζει τον ρυθμό του καρναβαλιού. Ακολούθησε ο «σπορέας» Θόδωρος Φουντουκίδης που «έσπειρε» καραμέλες δημιουργώντας ευχάριστο πανικό στους μικρούς φίλους, ενώ την τιμητική του είχε το υποτιθέμενο «κάρο» με τους σατυρικούς στίχους που καυτηρίασαν την επικαιρότητα.  Την ευθύνη της φετινής διοργάνωσης είχε ο Δήμος Αλεξάνδρειας,  η Κοινότητα Μελίκης και ο Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης και Περιχώρων. Και του χρόνου!

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε φωτογραφίες:

t
y
r

 

5
t

 

t
t

 

t
7

 

y
11

 

i
o

 

14
p

 

[
18

 

19
p

 

21
o

 

p
i

 

j
i

 

u
8

 

9

 

ΠΗΓΗ: emvolos.gr 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς και πού οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν καταγγελία όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά τους στο διαδίκτυο

Τη δυνατότητα να καταγγείλουν περιπτώσεις παραπληροφόρησης, παράνομου, επιβλαβούς περιεχομένου, αγαθών ή υπηρεσιών έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες του Διαδικτύου. Η προστασία των...

Φόρτωση άρθρων...