Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Με προσφυγή στην Δικαιοσύνη «απαντά» στις νέες αθλιότητες Πολάκη ο Νίκος Χατζηνικολάου (εικόνες)

Παρασκήνιο

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου διαδραματίζεται σήμερα καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με ανάρτησή του στο twitter προς τον δημοσιογράφο, με τον δεύτερο να του απαντά καλώντας τον να «σταματήσει τη λάσπη».

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί με την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο απευθύνθηκε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου ρωτώντας τον αν «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία». Ο δημοσιογράφος μετά από λίγο απάντησε πως τα χρέη είναι ρυθμισμένα και τον κάλεσε να «ενημερωθεί» πρώτα και να «σταματήσει τη λάσπη».

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε με νέα ανάρτηση πως οι εταιρείες που ανανέφερεται ο Πολάκης θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον του.

Στο tweet του εκείνο ο Παύλος Πολάκης ανέφερε προς τον δημοσιογράφο: «Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;»

 

χατζηνικολαου

 

 

Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου του απάντησε λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα από τον βουλευτή καθώς «τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται», ενώ τον κάλεσε να «ενημερωθεί και να σταματήσει τη λάσπη».

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη:

Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

 

χατζηνικολαου

 

Υπενθυμίζεται πριν από περίπου 10 ημέρες, αργά το βράδυ Σαββάτου 18 Μαρτίου - ξημερώματα Κυριακής, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης ξαναπήρε στα χέρια του το πληκτρολόγιο και απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα ανάρτηση, λέγοντας ότι «ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη.... για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».

Αρχικά, γύρω στις 10.30 το βράδυ, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter πως: «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Πολάκης έκανε την εμφάνισή του και απάντησε στον Χατζηνικολάου, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό. «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε ο κ. Πολάκης.

 

χατζηνικολαου

 

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας πως τον λόγο θα αναλάβει, πλέον, η δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!» σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.

 

λιανησ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σήμερα η πιο μεγάλη ώρα για τον πρωθυπουργό, γιατί ερωτοτροπούν με την γελοιότητα τα σενάρια διπλών εκλογών και πως έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Φάμελλο ο Κασσελάκης   

Η σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να στείλει σαφ...

Την Πέμπτη τα σπουδαία στην Βουλή με την πρόταση δυσπιστίας, γιατί ανησυχούν οι βουλευτές της ΝΔ και πως μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη η ασυλία της Ευρωβουλής για τον Κασσελάκη

Η πρώτη μέρα της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, δεν έβγαλε και κάποιες σημαντικές πολιτικές ειδήσεις. Η χθεσινή κοινοβουλευτική διαδικασία παράπεμπε σε μ...

Φόρτωση άρθρων...