Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με νέα ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι το αρχικό post του για τον κ. Κυμπουρόπουλου αφορούσε στην κοινωνική πολιτική για τα ΑμεΑ που επιθυμεί να καταργήσει η ΝΔ.
Παρά τις αντιδράσεις ακόμη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει αναρτήσει δύο σκίτσα στα οποία περιγράφει «το αποτέλεσμα των ίσων ευκαιριών της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑμεΑ» και «την ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία».
Στη συνέχεια, επιτίθεται για ακόμα μια φορά στα ΜΜΕ λέγοντας ότι προσπαθούν με το θέμα που ξέσπασε να καλύψουν την «φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση», ενώ στρέφεται και κατά του Ιατρικού Συλλόγου ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα κινήσει αυτεπάγγελτη πειθαρχική διαδικασία εναντίον του.
Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη στο Facebook:
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ : Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των «ίσων ευκαιριών » της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια,τα επιδόματα, οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο….
Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση, τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου.
Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη:είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με «δικάσεις» ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο(ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις