Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο με χημικές τουαλέτες στο Μενίδι - Ένας τραυματίας

Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο εργοστάσιο παραγωγής χημικών τουαλετών Toitoi στο Μενίδι. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία.

Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Νίκος Βέτσος, τονίζει πως «πιθανότατα πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια. Δυστυχώς, καταστράφηκαν κοντέινερ με χημικές τουαλέτες που ήταν στον προαύλιο χώρο. Ο νους μας πάει στον εμπρησμό δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να αρπάξει φωτιά με άλλον τρόπο, καθώς η γη είναι ακόμη υγρή. Μόνο ανθρώπινο χέρι θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια καταστροφή. Πιθανό να είναι έργο ανταγωνιστών». Καταλήγει, ότι τα αίτια της πυρκαγιάς θα διαπιστωθούν από το πόρισμά της πυροσβεστικής, το οποίο και αναμένεται.

Στην περιοχή η ατμόσφαιρα είναι βαριά λόγω του πλαστικού, ενώ οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικήςκατάφεραν τα θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων για τους εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστ...

Φόρτωση άρθρων...