Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μέγαρα: Στο Νοσοκομείο και τα τρία αδέρφια του 4χρονου που ξυλοκόπησε ο πατριός του - Χειρουργήθηκε ο 8χρονος

Ελλάδα

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διακομίστηκαν, εκτός από τον 4χρονο από τα Μέγαρα, και τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του, ηλικίας 11, 10 και 8 έτων, έπειτα από αυτεπάγγελτη αστυνομική προδικαστική έρευνα και παραγγελία από την Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών.

Ο 8χρονος διαγνώστηκε με κάταγμα στο χέρι, το οποίο αντιμετωπίστηκε χειρουργικά.

Τα παιδιά νοσηλεύονται στο Ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου, συνοδευόμενα από τη μητέρα τους, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι σταθερή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, τα αδέρφια του 4χρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Αγλαΐα Κυριακού», θα υποβληθούν σε εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα, ενώ θα γίνει και παιδοψυχιατρική εκτίμηση σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.

«Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα και τα παιδιά μου με κουτάλες»

Η μητέρα των παιδιών μετέφερε το μέγεθος των τραγικών στιγμών που έζησαν για μια ακόμα φορά τα παιδιά μέσα στο σπίτι της. «Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μητέρα του 4χρονου: «Του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι»

Σοκ προκαλούν όσα αναφέρει η μητέρα του 4χρονου αγοριού το οποίο ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του.

«Το παιδί είναι χάλια, είναι διασωληνωμένο. Και τα άλλα μου παιδιά είναι χτυπημένα από διάφορα αντικείμενα, όπως με ξύλα ή ό,τι άλλο έβρισκε. Με κλείδωνε μέσα στο σπίτι κι εμένα και τα παιδιά μου», ανέφερε η μητέρα μιλώντας στο Mega.

Ερωτηθείσα η μητέρα ειδικά για τα χθεσινά γεγονότα περιέγραψε πως «με έστειλε να πάω να πάρω τσιγάρα. Άφησα τον γιο μου πίσω που είναι 11 χρόνων μαζί με τον άλλον που είναι 10. Σήκωσε τον 4χρονο πολύ ψηλά με τα χέρια του και το έσκασε κάτω στο πλακάκι με όλη του την δύναμη και του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν έφθασα εγώ στο σπίτι το μόνο που άκουσα ήταν ένα ‘ααα’ από το παιδί».

Την ίδια ώρα όπως ανέφερε η μητέρα οι ξυλοδαρμοί μέσα στο σπίτι ήταν καθημερινοί. Σύμφωνα με το MEGA όταν η μητέρα ρώτησε τον σύντροφό της για το εάν χτύπησε πάλι το παιδί εκείνος της απάντησε ότι ζαλίστηκε το παιδί και λιποθύμησε.

«Τα μάτια του παιδιού ήταν γυρισμένα κι έβγαζε αφρούς. Αυτός δεν ήθελα να φωνάξουμε τις πρώτες βοήθειες και μετά σηκώθηκε κι έφυγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πριν ένα μήνα έβαλε το παιδί μέσα σε λεκάνη με καυτό νερό»

Σχετικά με τα εγκαύματα που φέρει ο 4χρονος η μητέρα του δήλωσε πως «πριν ένα μήνα είχε βάλει καυτό νερό και μου λέει ‘φέρε μου τις κάλτσες απ’ έξω’. Πέταξε το παιδί μέσα στην λεκάνη με το καυτό νερό. Έχει καεί ολόκληρο, όταν το είδα το παιδί που είπε ότι το έβαλαν τα άλλα παιδιά». «Δεν με άφηνε να κάνω βήμα», είπε καταλήγοντας η μητέρα του 4χρονου παιδιού απαντώντας την ερώτηση γιατί δεν έφευγε από το σπίτι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...