Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Δύο άτομα σε δίκη για την αδέσποτη σφαίρα που σκότωσε τον 11χρονο Μάριο

Ελλάδα

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του 11χρονου μαθητή Μάριου Σουλούκου, που έπεσε νεκρός αδέσποτη σφαίρα την ώρα που έπαιζε με τους συμμαθητές του στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου, οι Αρχές φαίνεται να έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες.

Σύμφωνα με τον Ant1, πρόκειται για δύο νεαρούς Ρομά, κατοίκους της περιοχής. Ο ένας αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και ο δεύτερος της Απόπειρα ανθρωποκτονίας Από το όπλο του πρώτου φαίνεται πως έφυγε η βολίδα που τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί, ενώ ο δεύτερος επίσης πυροβολούσε στον αέρα, στο πλαίσιο γιορτής, που είχαν σε κοντινή απόσταση από το σχολείο. Σύμφωνα με τον ANT1, ο οποίος επικαλείται και ρεπορτάζ της Real News και οι δύο έχουν απολογηθεί στον ανακριτή, αλλά αρνήθηκαν την εμπλοκή τους.

Στη συγκεκριμένη περιοχή συχνά γίνονται καταγγελίες από κατοίκους για άσκοπους πυροβολισμούς. Τις ημέρες, μάλιστα, που συμπληρώνονταν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο τού 11χρονου, το 2021, πάλι εντοπίστηκαν κοντά στο σχολείο βολίδες. Με τον πατέρα του να ζητά από τις αρχές να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο. Στα τέλη του περασμένου Απριλίου είχαν βρεθεί βολίδες στο σχολείο, όπου έχασε τη ζωή του ο Μάριος.

Τώρα η οικογένεια τού 11χρονου μιλά για μία ευχάριστη εξέλιξη και όλοι ελπίζουν ότι και οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν και ταυτόχρονα θα σταματήσει το φαινόμενο. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες- η απόφαση τού αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, προκειμένου οι δύο κατηγορούμενοι να παραπεμφθούν σε δίκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...