Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μενίδι: Νέα αδέσποτη σφαίρα εντοπίστηκε σε δημοτικό σχολείο

Ακόμη ένα περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα εντείνει την ανησυχία στους κατοίκους στο Μενίδι. Η σφαίρα έπεσε εντός του 20ου Δημοτικού σχολείου, όπου ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί.

Το περιστατικό προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία καθώς πριν μερικές ημέρες εντοπίστηκαν κάλυκες και στο 6ο δημοτικό σχολείο όπου είχε σκοτωθεί από αδέσποτη σφαίρα εντός του σχολείου ο 11χρονος Μάριος τον Ιούνιο του 2017.

Ο πρόεδρος του συλλόγου του 20ου δημοτικού, Γιώργος Καχιόπουλος ανέφερε πως οι καθαρίστριες του σχολείου εντόπισαν ένα σπασμένο ο τζάμι κι εκεί διαπίστωσαν πως πρόκειται για σφαίρα. Ερευνώντας τον περιβάλλοντα χώρο, βρήκαν και τον κάλυκα, ενώ σημείωσε πως πρόσφατα βρέθηκαν ξανά κάλυκες στο προαύλιο χώρο.

«Είμαι ο άνθρωπος που ειδοποιήθηκε από τις καθαρίστριες του σχολείου, ότι υπάρχει ένα σπασμένο τζάμι στον δεύτερο όροφο, πηγαίνοντας στον όροφο για να δω διαπίστωσα μία τρύπα που λογικά θα ήταν από σφαίρα, Κατέβηκα στον πρώτο όροφο, που υπάρχει και στο σχετικό περβάζι, απλά υπάρχουν κάγκελα και δεν μπορούσα να μπω και εκεί υπήρχε η σφαίρα που είχε τρυπήσει το τζάμι» λέει αρχικά.

«Ειδοποίησα την ασφάλεια, οι οποίοι ήρθαν και συνέλεξαν τη σφαίρα. Απ΄ ότι μου είπαν είναι από 9ρι περίστροφο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκουμε σφαίρες. Πριν μία βδομάδα βρήκαμε τρεις σφαίρες τις οποίες παραδώσαμε στις Αρχές. Μέσα έναν μήνα 4 σφαίρες. Ακόμα δεν έχουμε απάντηση για τις τρεις σφαίρες. Μέχρι το μεσημέρι το τζάμι ήταν άθικτο. Σήμερα το πρωί τα παιδιά μου είπαν ότι το τζάμι ήταν σπασμένο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Φόρτωση άρθρων...