Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μεσολόγγι: 4χρονη εντοπίστηκε μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο πατέρας της

Ένα τετράχρονο κορίτσι εντόπισαν μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο, σταθμευμένο έξω από σούπερ μάρκετ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μεσολόγγι. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Άμεσα οι αστυνομικοί έβγαλαν το κοριτσάκι από το αυτοκίνητο, και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους.

Για την υπόθεση, συνελήφθη ο πατέρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση το κοριτσάκι

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μεσολόγγι.  

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έσπευσαν στο σημείο και έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού για να απεγκλωβίσουν το παιδί, καθώς έκριναν ότι η κατάσταση ήταν κρίσιμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί προσέφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες στην 4χρονη, η οποία συνήλθε. Δεκαπέντε λεπτά μετά, προσήλθε ο 40χρονος πατέρας του παιδιού, ο οποίος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ξέχασε την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας συνελήφθη, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η μητέρα του κοριτσιού.

Η μητέρα μετέφερε την 4χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο  Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η ανήλικη δεν διέτρεχε κάποιον κίνδυνο για την υγεία της και θα παραμείνει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών στο ΥΠΕΣ: Βρέθηκε σπασμένη η κλειδαριά του γραφείου – Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση

H διάρρηξη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καταγγέλθηκε χθες βράδυ στις αστυνομικές αρχές από τον διευθυντή εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία στεγάζ...

Φόρτωση άρθρων...