Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: Έκκληση της αδελφής του 31χρονου - «Μιλήστε να τον βρούμε, να ηρεμήσει η ψυχή του»

Νέα έκκληση κάνει η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αγνοείται για 15η ημέρα στο Μεσολόγγι. Η Χριστίνα είναι πλέον πεπεισμένη πλέον ότι ο Μπάμπης δεν ζει και καλεί όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν για να βρεθεί η σορός του, να μπορέσει η οικογένεια να τελέσει την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του αδελφού της.

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη, πού είναι ο άνθρωπος μας. Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΗΣΤΕ να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια, απαλύνετε τον πόνο μας», έγραψε η Χριστίνα σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου βιώνει ένα μαρτύριο από τις 4 Ιανουαρίου, όταν και χάθηκαν με μυστηριώδη τρόπο τα ίχνη του 31χρονου. Κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία είναι πλέον ο 50χρονος κρεοπώλης, που από την αρχή θεωρείτο ως βασικός ύποπτος, μιας και ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είδε τον Μπάμπη. Ο κρεοπώλης αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, αν και έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις του στις αρχές. 

Η Αστυνομία διαθέτει στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που βάζουν στο «κάδρο» τον 50χρονο.

«Nα μιλήσει, να πει πού έχει τον Μπάμπη! Θέλω το παιδί μου! Παντού ψάξαμε! Απλά να μιλήσει αν έχει λίγη ψυχή μέσα του, να πει πού έχει το παιδί μου. Δεν ζητάω κάτι άλλο, δεν έχω άλλο κουράγιο», ανέφερε η υπό κατάρρευση μητέρα του Μπάμπη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μιλώντας χθες στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη από τη Βρετανία

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη στην Τούμπα ένας 42χρονος που επιχείρησε να παραλάβει φάκελο, που απεστάλη από το Ηνωμένο Βασίλειο και περιείχε κοκαΐνη. Ο φάκελος είχε τελικό προορισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...