Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά μου» - Τα μηνύματα του 31χρονου τα οποία έσβησε ο 50χρονος κρεοπώλης

Ο Μπάμπης ζητούσε επιτακτικά να πάρει πίσω τα χρήματα που του είχε δανείσει. Νέα πρόσωπα δίνουν καταθέσεις για την υπόθεση. Η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες μέσω messenger των δύο ανδρών.

Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη. Ο 31χρονος Μπάμπη Κουτσίκος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου από το Μεσολόγγι.

Η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω messenger τις οποίες έσβησε ο 50χρονος, σύμφωνα με τον Alpha.

Στα μηνύματα αυτά, υπάρχει ο διάλογος όπου ο 31χρονος επικοινωνεί ξανά και ξανά με τον κρεοπώλη και του ζητά τα χρήματα που του είχε δανείσει. Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος στον κρεοπώλη: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Ο λόγος φυσικά για τις 17.000 ευρώ που είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο, ωστόσο σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη δεν τα επέστρεψε ποτέ.

Την ίδια ώρα, στην Αστυνομία έχουν κληθεί νέα πρόσωπα για να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση, τα οποία είναι από το φιλικό περιβάλλον του 31χρονου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών στις καταθέσεις τους, δίνουν μία άλλη τροπή στην υπόθεση, καθώς δεν μιλούν μόνο για ένα χρέος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...