Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη - Καταθέτουν ακόμη τέσσερα άτομα

Ελλάδα

Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς, το γεγονός ότι ακολούθησε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που αρχικά είχε περιγράψει, η αδυναμία του να περιγράψει το τι ακριβώς έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης του Μπάμπη καθώς και οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή φαίνεται ότι οδήγησαν στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη στο Μεσολόγγι ο οποίος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, φέρεται να υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις αδυνατώντας να περιγράψει το τι ακριβώς συνέβη αφού άφησε τον 31χρονο Μπάμπη στο σημείο που εξαφανίστηκε.

Επίσης, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προέκυψε ότι η διαδρομή που ακολούθησε ο συλληφθείς εκείνο το βράδυ δεν ήταν αυτή που περιέγραψε αρχικά στους αστυνομικούς.

Επιπλέον σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, και οι καταθέσεις ατόμων οι οποίοι ανέφεραν πως σε συζητήσεις που είχαν με τον κρεοπώλη αυτός φέρεται να αναφέρθηκε στον Μπάμπη αφήνοντας να εννοηθεί πως τον δολοφόνησε.

Ακόμα τέσσερα άτομα καταθέτουν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου

Την ίδια στιγμή στην Ασφάλεια Μεσολογγίου καταθέτουν ακόμη τέσσερα άτομα. Πρόκειται για τους δύο φίλους του κρεοπώλη, που έδωσαν συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές μαζί με τις συζύγους τους.

Ο ένας εκ των δύο είναι ο 36χρονος, που συνομίλησε με τον κρεοπώλη την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης. Ο εν λόγω άνδρας την ώρα του τηλεφωνήματος βρισκόταν σε καφετέρια μαζί με τη σύζυγό του, το παιδί τους και ένα φιλικό ζευγάρι και υποστήριξε πως έφυγε μόνο για λίγα λεπτά, ώστε να ψωνίσει κάτι σε κοντινό περίπτερο. Το κινητό του, όμως, όπως προέκυψε από την έρευνα, εξέπεμψε σήμα από την περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, όπου βρισκόταν και το κινητό του κρεοπώλη.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Ο 50χρονος κρεοπώλης συνελήφθη, ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Παράλληλα, η Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, όπως μεταδίδει το messolonghinews.

Νωρίτερα, έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου είχε κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο 50χρονος βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου φωνάζοντας: «Που είναι ο Μπάμπης;», ζητώντας του να μιλήσει, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...