Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 20χρονος πατέρας για την κακοποίηση του βρέφους

Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του τεσσάρων μηνών βρέφους του, στη Μεσσηνία.

Έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή Κυπαρισσίας, ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους αφενός να εμφανίζεται κάθε 1 και 15 του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και αφετέρου να μην έχει οποιαδήποτε επαφή με το βρέφος. Παράλληλα, κατέβαλε εγγύηση 2.000 ευρώ.

Η σύζυγος του 20χρονου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ενώ μετά το πέρας της απολογίας, και οι δύο αποχώρησαν σε κλίμα έντασης, καθώς καταφέρθηκαν εναντίον των Μέσα Ενημέρωσης που κάλυπταν το γεγονός, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το βρέφος νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Το βρέφος έπεσε θύμα βάναυσης συμπεριφοράς από τον 20χρονο πατέρα του, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη, αφού πρώτα μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.

Αποσωληνώθηκε το βρέφος που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του

Την ίδια ώρα, ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του τεσσάρων μηνών βρέφους από την Κυπαρισσία που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον 20χρονο πατέρα του και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού παρουσίασε βελτίωση και σήμερα αποσωληνώθηκε. 

Επιπλέον αύριο αν όλα πάνε καλά, ενδέχεται να βγει από την Eντατική και να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο λόγω μέθης δεκάδες πολίτες - Ανάμεσα τους τέσσερις ανήλικοι

Στο νοσοκομείο λόγω μέθης οδηγήθηκαν δεκάδες πολίτες μετά την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έγιναν στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο. Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα...

Φόρτωση άρθρων...