Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Νεκροί οι δύο Αμερικανοί αγνοούμενοι – Εντοπίστηκαν σε χαράδρα στον Ταΰγετο (Photos)

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών από τη Μεθώνη που είχαν εξαφανιστεί.   

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου τους στον Ταΰγετο σήμανε συναγερμός. Εκτός από το αυτοκίνητο οι Αρχές έχουν εντοπίσει  και τις δύο σορούς. Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον, 83 ετών και την σύζυγό του Λουκρητία Ρόμπινσον, 80 ετών. 

Το βάθος του γκρεμού ξεπερνά τα 200 μέτρα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η προσέγγισή του με αποτέλεσμα να είναι πιθανή η συνδρομή ειδικής ομάδας της ΕΜΑΚ.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι Ντέιβιντ και Λουκρητία Ρόμπινσον δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 23 Ιανουαρίου και για την αναζήτησή του έχει κινητοποιηθεί ολόκληρος μηχανισμός.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής από τον Ιανουάριο, οπότε και η κόρη τους δήλωσε την εξαφάνισή τους. 

Σύμφωνα με φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, η Julianna Robinso, η κόρη τους έχει ξεκινήσει να κινεί τις διαδικασίες για τη διαθήκη των γονιών της.

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους. Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους, στις 6 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμάτας και η οποία τους αναζητούσε τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. 

Η γυναίκα όσες φορές και αν τους κάλεσε δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους. Οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης.

Μεσσηνία: Νεκροί οι δύο Αμερικανοί αγνοούμενοι
Μεσσηνία: Νεκροί οι δύο Αμερικανοί αγνοούμενοι

 

Μεσσηνία: Νεκροί οι δύο Αμερικανοί αγνοούμενοι

Η ανάρτηση της κόρης τους

«Τα πτώματα των γονιών μου μόλις βρέθηκαν στη βάση ενός γκρεμού. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ακόμα. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανακτήσουν τα πτώματά τους, να αναγνωριστούν επίσημα και να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου. Περισσότερες πληροφορίες όσο μπορώ, όταν μπορώ», έγραψε η κόρη τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...